Izgradnja
objekata

Izvodimo građevinske radove, rekonstruišemo i projektujemo, gradimo poslovne, stambene i industrijske i druge objekte vrhunskog kvaliteta, po prihvatljivim cenama i uz poštovanje rokova uz rukovođenje projektima od ideje do realizacije, po sistemu ’’ključ u ruke’’.
O NAMA
about

O NAMA

Kompanija OBI doo iz Kragujevca osnovana je 1987. godine. Naša osnovna delatnost je izvođenje građevinskih radova, rekonstrukcija i adaptacija poslovnih, industrijskih i stambenih objekata, kao i projektovanje. Mi smo firma koja je posvećena obogaćivanju prostora, vremena i života.

KVALITET

Na kvalitet gledamo kao uslov opstanka na tržištu. Naša poslovna filozofija podrazumeva da kvalitet u poslu nema alternativu i da se on gradi kroz sve procese u firmi. Zbog toga stalno radimo na unapređenju soptvenog poslovanja kroz primenu standarda kvaliteta.

FLEKSIBILNOST

Spremnost da se u kratkom roku odgovori na konkretan poslovni izazov je privilegija samo fleksibilnih i agilnih firmi. Mi smo prepoznali svoju šansu i vremenom smo izgradili efikasan sistem poslovanja koji favorizuje brzinu gradnje uz visok kvalitet i adekvatne troškove.

POŠTOVANJE ROKOVA

Poštovanje predviđenih rokova i termina je imperativ savremenog poslovanja. Zbog toga smo se opredeli da u našim poslovnim aktivnostima planovi naših klijenata budu na prvom mestu.

MI MOŽEMO SVE ŠTO DRUGI NE MOGU,
VAŠE JE SAMO DA ZAMISLITE ŠTA
Dragan Obradović - direktor
about
Team

SERTIFIKATI

Od 2006. godine zvanično Sistem upravljanja kvalitetom je usaglašen sa zahtevima standarda ISO 9001/2000. U narednim godinama poslovanje je usaglašeno sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 50001:2011, ISO 45001:2018 i ISO 31000:2018. Pored toga naši zaposleni su nosioci brojnih sertifikata i licenci neophodnih za obavljanje najzahtevnijih građevinskih projekata. Pogledajte IZJAVU O POLITICI KVALITETA IMS iz 2020. godine.

Team
Services

NAŠE USLUGE

Naš stručni potencijal je u stanju da svaku ideju, zamisao ili potrebu investitora ostvari na najkvalitetniji način, u optimalnom roku i u granicama prihvatljivih troškova.

IZGRADNJA

U firmi OBI, na izgradnju objekata gledamo kao na šansu da se kroz naš kvalitet gradnje stvari postave na pravo mesto od samog početka. Zbog toga nam podjednako uživanje u radu predstavlja izgradnja industrijskih objekata za velike investitore, ali i stambenih jedinica za pojedinačne investitore. Smatramo da je posao dobro obavljen tek onog trenutka kada smo i klijent i mi zadovoljni.

REKONSTRUKCIJE

Poslovi rekonstrukcije objekata su zbog promene konstruktivnih elementa veoma često povezani sa rizikom funkcionalnosti i estetike. Naš tim inženjera uspešno rešava ovakve probleme i nudi rešenja koja često prevazilaze očekivanja investitora. Promena namene ili svrhe objekata putem rekonstrukcije je izazov na koji smo spremni da odgovorimo u svakom trenutku.

ADAPTACIJE

Kroz adaptacije objekata našim klijentima nudimo novu impresiju prostora. Dugi niz godina iskustva nam dozvoljava da svojim investitorima ponudimo i diskretne savete u cilju ostvarivanja funkcionalnosti, estetike i elegancije. Kvalitet završnih radova omogućava potpuno uživanje u novim formama prostora.

Services
work

GALERIJA

U toku dugogodišnje poslovanja učestvovali smo u velikom broju građevinskih projekata izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije za različite domaće i strane investitore, kao i institucije.

work

work

NAŠI REZULTATI

Zadovoljstvo postignutim poslovnim rezultatima firme predstavlja dodatnu motivaciju za rad i naravno – posvećenost daljem razvoju. Tehnološkim razvojem i investiranjem u mehanizaciju želimo da osvojimo novi deo tržišta koji će značajno doprineti boljim rezultatima.

1000

Uspešnih projekata

350

Klijenata

83

Zaposlenih

work
clients

PARTNERI

Dugogodišnje poslovanje, poštovanje dogovorenih obaveza i međusobno razumevanje omogućilo nam je izgradnju dobrih poslovnih odnosa sa svim značajnim dobavljačima iz zemlje i inostranstva. Sa nekima od njih već smo prevazišli uobičajene poslovne odnose i došli do nivoa sertifikovanih partnera.

clients

KONTAKT

Pozivamo vas da nas kontaktirate za više informacija
o našim uslugama, cenama i ponudi.